Tältvärlden lanserar Taktält

Taktält Wera

I samband med att vi lanserar vår nya webbshop passar vi på att bredda vårt sortiment med taktält. Roof Top Tents, som det även kallas, har länge varit populärt i USA och stora delar av världen. Vi på Tältvärlden vill att alla ska få njuta av campinglivet i vår fantastiska natur. Vi är nu stolta över att bredda sortimentet och erbjuda campingupplevelser även för dem som inte har har husbil eller husvagn. Med ett taktält bygger du på ett mycket enkelt sätt om din familjebil till en husbil. Ursprungligen användes taktält för expeditioner och andra storslagna äventyr. Då monterades tälten ofta på stora specialbyggda offroadbilar. Taktält är ett fantastiskt sätt att campa för hela familjen. Varför inte sätta tältet på taket på din familjebil och dra iväg på ett alldeles eget äventyr?

Besök vår sida för taktält, vi kommer efterhand bredda vårt utbud. Läs mer här.

Dela detta inlägg

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Fler inlägg

Inspiration

Konsten att välja rätt lufttält

Lufttält är en produkt som kommit allt populärare under de senaste åren. Genom dess smidighet och lätta vikt har tältet

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.

Hej! Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse på taltvarlden.se. Läs vår integritetspolicy.