Tältvärlden lanserar Taktält

Taktält Wera

I samband med att vi lanserar vår nya webbshop passar vi på att bredda vårt sortiment med taktält. Roof Top Tents, som det även kallas, har länge varit populärt i USA och stora delar av världen. Vi på Tältvärlden vill att alla ska få njuta av campinglivet i vår fantastiska natur. Vi är nu stolta över att bredda sortimentet och erbjuda campingupplevelser även för dem som inte har har husbil eller husvagn. Med ett taktält bygger du på ett mycket enkelt sätt om din familjebil till en husbil. Ursprungligen användes taktält för expeditioner och andra storslagna äventyr. Då monterades tälten ofta på stora specialbyggda offroadbilar. Taktält är ett fantastiskt sätt att campa för hela familjen. Varför inte sätta tältet på taket på din familjebil och dra iväg på ett alldeles eget äventyr?

Besök vår sida för taktält, vi kommer efterhand bredda vårt utbud. Läs mer här.

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Fler inlägg

Isabella Penta Etna
Inspiration

Isabella inför Penta Etna

Inför säsongen 2021 presenteras det flera nyheter. En av dem är att förtältet Isabella Penta har fått en helt ny

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.

Hej! Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse på taltvarlden.se. Läs vår integritetspolicy.