Isabella inför Penta Etna

Isabella Penta Etna

Inför säsongen 2021 presenteras det flera nyheter.
En av dem är att förtältet Isabella Penta har fått en helt ny färg.
– Färgen heter Etna och är en jordnära färg, säger Martin Lorentzon på Kama fritid.

Isabella Penta är ett förtält som har funnits i över 30 år och har hunnit bli ett stående inslag på campingplatser runt om i Norden. Den danska tillverkaren Isabella lanserar flera nyheter inför säsongen 2021. En av dessa är att förtältet Penta får en ny färg. Redan hösten 2020 lanserades färgen Etna, en jordnära mörkare färg.
– Det nya Penta förtältet är i stort sett samma som tidigare. Den enda skillnaden är  färgen. Penta finns med Zinox- eller Zinox Megaframe-stativet. Penta Etna levereras utan mittstång och den femkantiga formen gör det enkelt att utnyttja hela utrymmet, säger Martin Lorentzsson på generalagenten Kama fritid.

Material av Isacryl

Materialet består av Isacryl, som gör att tältet kan andas. På båda gavlarna är det myggnät och det tillsammans med goda öppningsmöjligheter gör att det bra inomhusklimat.
– Med en mer neutral färg passar förtältet till de flesta vagnar, vilket är en stor fördel. Även den neutrala gardinen, Clube Creame, har varit uppskattad, säger Martin Lorentzon
Takpartiet är sandfärgat och ger ett varmt och ljust intryck inne i förtältet. Något som är speciellt är takpartiet som har två ett transparenta partier i mitten av taket.  Tillsammans de med stora fönstren med takfolie blir Penta Etna till ett ljust och trevligt förtält.
* Vilka är det som väljer ett Penta-tält?
– Till största delen är det säsongscampare. Det som de verkligen uppskattar är att det är 3,5 meter djup och att det inte finns någon mittstång.

Tältet levereras som standard med gardinsats Cube Creame, verandastång, understycke, hjulhuskappa, FixOn, stativ- och pinnpåse, tältväska och pinnuppdragare.

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Fler inlägg

Isabella Penta Etna
Inspiration

Isabella inför Penta Etna

Inför säsongen 2021 presenteras det flera nyheter. En av dem är att förtältet Isabella Penta har fått en helt ny

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.

Hej! Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse på taltvarlden.se. Läs vår integritetspolicy.