Ventura Trinus W400

15,790.00 SEK

Produktbeskrivning

Att resa med luft är både enkelt, rymligt och snabbt i en Trinus W400

Tack vare de fantastiska ljuspanelerna i taket och en rymlig boyta är Trinus 400 det perfekta uppblåsbara reseförtältet för hela familjen. Helårstältet har bra utbyggnadsmöjligheter på båda sidor för Ventura Air Annex. Välkända Isabella-material och unika funktioner skapar de bästa utomhusäventyren.

Dragstoppluftkanalen ansluter smidigt helårstältet till husvagnen och det lilla soltaket i fronten skapar en mycket rymlig känsla hos Trinus 400. Stödstänger och avancerat luftsystem gör Ventura Air Trinus 400 mycket stabilt och tillförlitligt som ditt sanna ressällskap.

Storlek: D 260 x B400 cm
Vikt: 32,6 kg
Monteringshöjd: 235-255 cm

Detaljer: Ljuspaneler i tak, gardiner och gardinstänger, dragstopp med luftkanal, anslutet avancerat luftsystem, förtältstänger, kanal för ledbelysning, fickor för tältlinor, reflextältlinor, dörrar med ventilationsnät, dubbel kederlist, dubbel luftpump, stänger till soltak i kolfiber, förberedd för soltak.

Extrautrustning för montering:  Air Annex kan fästas på båda sidor, termotak, stödpinnar i aluminium, monteringsbart golv (extra tillbehör)

Övrig information

Bredd

Djup

Färg

Husbilstält

Monteringshöjd

Säsong

Stativ

Tältmodell

Lufttält

Varumärke

Köp till