Eurotents Classic 2500

Rea
Rea

12,690.00 SEK20,590.00 SEK

Nollställ

Produktbeskrivning

Här på REA sidan kan du hitta förtält till husvagnar och husbilar med reducerade priser. Det kan bero på utgående årsmodeller , utgående färger, Visnings/Demo förtält eller udda A-mått. Gemensamt är att allt som är med på Rea sidan har fulla fabriksgarantier fast helt enkelt till ett bättre pris.

Hösten 2019 bytte varumärket Eurotents namn till WERA
Vi kan härmed erbjuda Eurotents kvarvarande sortiment till rabatterat pris. Gäller så långt lagret räcker och vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.

____________________________________________________________________

Classic 2500 är vårt mest klassiska tält, med 2,5 meters djup och alla tänkbara öppningsfunktioner. Ett idealiskt val om man vill prioritera det enkla i upp- och nedmontering vid resecamping. Front och sidor går att fälla, eller ta bort helt. Dörrar är möjliga på sex ställen. På ena gaveln är fönstret öppningsbart och försett med myggnät. Gräskanten valfritt in- eller utåtvänd.  Men fortfarande i funktionell kvalitet som de större alternativen, för kanske tältet inte behöver vara större? Inför säsongen 2019 infördes tältet i färgen Steel, som ger en fräsch och stilren känsla. Stativ finns i stål eller glasfiber.

Ett toppval som betydligt dyrare tält har svårt att matcha.

Medföljande tillbehör: Gardiner, vagnskappor, verandastång samt packsäckar.

Extrautrustning: Stormsäkring, Annex.

Övrig information

Stativ

,

A-mått

, , , , , , , , , , , ,

Färg

Djup

Säsong

Varumärke

Köp till