Eurotents Vivaldi 680 Steel

Rea
Rea

68,600.00 SEK 66,500.00 SEK

Produktbeskrivning

Här på REA sidan kan du hitta förtält till husvagnar och husbilar med reducerade priser. Det kan bero på utgående årsmodeller , utgående färger, Visnings/Demo förtält eller udda A-mått. Gemensamt är att allt som är med på Rea sidan har fulla fabriksgarantier fast helt enkelt till ett bättre pris.

Hösten 2019 bytte varumärket Eurotents namn till WERA
Vi kan härmed erbjuda Eurotents kvarvarande sortiment till rabatterat pris. Gäller så långt lagret räcker och vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.

____________________________________________________________________

Vivaldi 680 – 4 Seasons

Vivaldi 680 – 4 Seasons är framtidens tält för den professionella camparen. Ett fristående tält som står uppe hela året. Inget mer upp och ner med tält inför sommar och vinter. Inte massa saker som ska fram och tillbaka i förrådet. Inte ens om ni vill åka iväg med husvagnen på en tur behöver ni ta ner Vivaldi. Stativet i 40/40 mm fyrkantsprofiler av aluminium tillsammans med ett unikt system där tak och väggar fästs in i stativet, gör Vivaldi till det stabilaste och säkraste valet.

Med takväv i kraftig vävburen PVC och väggar i TenCates unika belagda polyester, All Season Residential, är också Vivaldi oslagbart lättskött. Tre fullbredsdörrar, med ventilation och myggnätsfönster på båda gavlarna, sörjer för flexibel möblering och god genomluftning.

Till Vivaldi medföljer också det viktiga innertaket och en specialgjord bakvägg med både fönster och serviceluckor. Bakväggen ger också en möjlighet att välja större tält än husvagnens karosslängd. Kraftiga skumkuddetätningar och en justerbar slusskappa mellan tält och vagn gör att Vivaldi kan användas till alla husvagnar. Vivaldi används också till Villavagnar och Husbilar.

Medföljande tillbehör: Termotak, bakvägg, vagnkappor, gardinen Mist samt packsäckar.

Vivaldi, framtidens tält erbjuder den optimala lösningen för en bekväm och förenklad camping under alla fyra årstider!

Året runt tältet Vivaldi finns i tre storlekar och färgen Steel:
Vivaldi 570: 570 x 300 cm + baldakin 40 cm. Bakväggens öppning ca 3,2 m.
Vivaldi 680: 687 x 300 cm + baldakin 40 cm. Bakväggens öppning ca 4,4 m.
Vivaldi 720: 727 x 350 cm + baldakin 40 cm. Bakväggens öppning ca 4,5 m

Den kraftiga stativ konstruktion ihop med All Season väven gör Vivaldi  till en storsäljare bland åretrunttälten hos oss på Tältvärlden 

Övrig information

Färg

Stativ

Djup
Bredd

Säsong

Varumärke

Köp till