Penta Thirty

Sök annat förtält »

24,490.00 SEK42,390.00 SEK

Nollställ

Produktbeskrivning

Penta Thirty är ett förtält som har allt du kan önska av
ett långliggarförtält. Med ett djup på 3,50 m, utan besvärande mittstång, och den femkantiga formen, är det lätt att utnyttja hela utrymmet. Materialet är Isacryl, en kraftig acrylväv som gör att förtältet kan ”andas”. Myggnätsfönstren i de båda gavlarna, och de talrika öppningsmöjligheterna, sörjer för ett optimalt inomhusklimat.

Det sandfärgade taket ger ett mjukt och varmt ljus i förtältet. Kombinationen av det transparenta takpartiet och de stora fönstren med klar folie, gör Penta Thirty till ett ljust och trevligt förtält. Det kraftiga stativet och baldakinen som löper runt hela förtältet gör att förtältet kan stå uppsatt under många månader. Du kan välja mellan kraftiga Zinox stålstativ eller det ännu kraftigare Zinox MegaFrame. Väljer du det sistnämnda, och kompletterar med vintersäkring, kan du använda ditt Penta Thirty under större delen av året.

Avtagbara/nedfällbara delar: Front-, gavel- och hörnpartier.

Speciella detaljer: Baldakin runt hela tältet, transparent parti i mitten av taket, myggnätsfönster i båda gavlarna, dörr i vänster front, två dörrmöjligheter.

Levereras som standard med: Gardin Cube Creme, verandastång, understycke, hjulhuskappa, FixOn, stativ- och pinnpåse, tältväska och pinnupptagare.

Extrautrustning:  Annex 220, dörrmarkis, stormsäkringssats.

Övrig information

Färg

Stativ

,

A-mått

, , , , , , , , , , , , , , ,

Djup

Säsong

Varumärke

Köp till