Wera Vivaldi 720 Steel 4-Season

77,600.00 SEK

Produktbeskrivning

Vivaldi 720 Steel – 4 Seasons

Förtältet med ett djup på hela 3,5 meter.  Marknades största serietillverkade året runt tält med en golvyta på 25 kvadratmeter !

Vivaldi 720 Steel – 4 Seasons är framtidens tält för den professionella camparen. Ett fristående tält som står uppe hela året. Inget mer upp och ner med tält inför sommar och vinter. Inte massa saker som ska fram och tillbaka i förrådet. Inte ens om ni vill åka iväg med husvagnen på en tur behöver ni ta ner Vivaldi. Stativet i 40/40 mm fyrkantsprofiler av aluminium tillsammans med ett unikt system där tak och väggar fästs in i stativet, gör Vivaldi till det stabilaste och säkraste valet.

Med takväv i kraftig vävburen PVC och väggar i TenCates unika belagda polyester, All Season Residential, är också Vivaldi oslagbart lättskött. Tre fullbredsdörrar, med ventilation och myggnätsfönster på båda gavlarna, sörjer för flexibel möblering och god genomluftning.

Till Vivaldi medföljer också det viktiga innertaket och en specialgjord bakvägg med både fönster och serviceluckor. Bakväggen ger också en möjlighet att välja större tält än husvagnens karosslängd. Kraftiga skumkuddetätningar och en justerbar slusskappa mellan tält och vagn gör att Vivaldi kan användas till alla husvagnar. Vivaldi används också till Villavagnar och Husbilar.

Medföljande tillbehör: Termotak, bakvägg, gardiner, vagnkappor samt packsäckar.
Levereras med standard: Gardin Mist

Vivaldi, framtidens tält erbjuder den optimala lösningen för en bekväm och förenklad camping under alla fyra årstider!

Året runt tältet Vivaldi finns i tre storlekar:
Vivaldi 570: 570 x 300 cm + baldakin 40 cm. Bakväggens öppning ca 3,2 m.
Vivaldi 680: 687 x 300 cm + baldakin 40 cm. Bakväggens öppning ca 4,4 m.
Vivaldi 720: 727 x 350 cm + baldakin 40 cm. Bakväggens öppning ca 4,5 m

Den kraftiga stativ konstruktion ihop med All Season väven gör Vivaldi till en storsäljare bland året runt tälten hos oss på Tältvärlden.

Övrig information

Färg

Stativ

Djup

Bredd

Säsong

,

Varumärke

Köp till