Ventura Trinus W400

15 790 kr

Produktbeskrivning

Att resa med luft är både enkelt, rymligt och snabbt i en Trinus W400

Tack vare de fantastiska ljuspanelerna i taket och en rymlig boyta är Trinus 400 det perfekta uppblåsbara reseförtältet för hela familjen. Helårstältet har bra utbyggnadsmöjligheter på båda sidor för Ventura Air Annex. Välkända Isabella-material och unika funktioner skapar de bästa utomhusäventyren.

Dragstoppluftkanalen ansluter smidigt helårstältet till husvagnen och det lilla soltaket i fronten skapar en mycket rymlig känsla hos Trinus 400. Stödstänger och avancerat luftsystem gör Ventura Air Trinus 400 mycket stabilt och tillförlitligt som ditt sanna ressällskap.

Storlek: D 260 x B400 cm
Vikt: 32,6 kg
Monteringshöjd: 235-255 cm

Detaljer: Ljuspaneler i tak, gardiner och gardinstänger, dragstopp med luftkanal, anslutet avancerat luftsystem, förtältstänger, kanal för ledbelysning, fickor för tältlinor, reflextältlinor, dörrar med ventilationsnät, dubbel kederlist, dubbel luftpump, stänger till soltak i kolfiber, förberedd för soltak.

Extrautrustning för montering:  Air Annex kan fästas på båda sidor, termotak, stödpinnar i aluminium, monteringsbart golv (extra tillbehör)

Övrig information

Vikt 35 kg
Bredd

Djup

Färg

Husbilstält

Monteringshöjd

Säsong

Stativ

Tältmodell

Lufttält

Varumärke

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.

Hej! Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse på taltvarlden.se. Läs vår integritetspolicy.