Ventura Vivo W300

14 590 kr

Produktbeskrivning

Kompakt och smart tält för både husvagn, husbilar och skåpbilar.

Med sin snygga och enkla form är Vivo luft-tält det perfekta valet för korta semestrar i det fria. Vivo är extremt enkelt att ställa upp och kan lätt omvandlas till ett öppet soltak för att skapa skugga under dina soliga äventyr. Dragstoppet med luftkanal säkerställer en perfekt passform mot husvagnen och dubbel kederlist gör att det kan fästas på både husvagn, husbilar och skåpbilar.

Vivo är ditt sanna och enkla ressällskap och har allt du behöver för en perfekt friluftssemester. Fastsydda gardiner, öppna fronter/sidor och enkel uppställning gör dig redo att semestra nästan så fort du fått ett Vivo uppblåsbart helårstält. Att resa tillsammans med Vivo är ren och skär njutning tack vare den enkla konstruktionen, formen och coola designen.

Vivo finns i två olika monteringshöjder. Vivo med blå markering är för husvagn med en höjd på 235-255 cm och Vivo med orange markering är för husbil med en höjd mellan 270-290 cm.

Markmått: D 260 x B 300 cm
Vikt: 22,4 kg

Detaljer: avtagbar front med dragkedja, sidodörrar/-fönster med ventilationsnät, fastsydda gardiner och möjlighet att rulla hela fronten åt sidan, avancerat luftsystem, dragstopp med luftkanal mot husvagnen, kanal för ledbelysning, välkända Ventura-material, reflextältlinor, fickor för tältlinor, avtagbart golv (säljs separat), dubbla kederlister, dubbel luftpump, litet soltak (50 cm)

Extrautrustning för montering: monteringsbart golv

Övrig information

Vikt 25 kg
Bredd

Djup

Färg

Husbilstält

Monteringshöjd

,

Säsong

Stativ

Tältmodell

Lufttält

Varumärke

14 590 kr

Delbetalning från 665 kr/månad

Fördelar med Tältvärlden

Fraktfritt

På alla ordrar över 10 000 kr

5 av 5 stjärnor
5/5

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.