Wera Bohus AIR 310

8 190 kr

Produktbeskrivning

Det praktiska lufttältet Bohus Air är ett mycket rymligt och praktiskt lättviktstält för både husvagnar och husbilar. Tältet passar perfekt för dig som reser ofta och som vill resa lätt. Smart och funktionell konstruktion med luftkanaler gör att uppsättningen går mycket snabbt och enkelt. Inga stativdelar av metall används. Tältet har också tältvulster i två storlekar för att passa husvagnars tältskena.

Luftventilerna sitter utvändigt på kanalerna för att vara enkla att fylla. Luftkanalerna i ett Bohus AIR fyller du med den medföljande handpumpen på mindre än fem minuter. Att tömma dem tar bara sekunder. Båda sidor har dörr och fönster med myggnät. Frontpanelerna är öppningsbara och alla fönster har mörkläggningsklaffar. Dessutom finns det ventileringsluckor över samtliga frontfönster.

Dubbla skumkuddar tätar mot vagnsväggen. De dubbla kuddarna kan vikas samman så att tältet kommer att täta bra mot karossen även när det monteras på en markisbox. Markkappan är också förlängd samt försedd med öljetter för att göra höjdanpassningen än mer flexibel.

Väv: 210D Oxford
Markmått: 310×250 cm.
Vikt: ca 20 kg.
Medföljande utrustning: Handpump, bakre stödstänger, vagnkappa, markpinnar samt en praktisk förvaringsväska.

För monteringshöjder 235 – 255 cm

Mycket prisvärt lufttält som passar husvagnar!

Övrig information

Vikt20 kg
Bredd

Djup

Färg

Husbilstält

Monteringshöjd

Säsong

Stativ

Varumärke

Tältmodell

Lufttält

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.