Wera Vivaldi 720 Steel

81 390 kr

Produktbeskrivning

Wera Vivaldi är vårt premiumtält och det exklusiva valet av uterum. Helt enkelt framtidens tält för den professionella camparen. Wera Vivaldi 720 är ett fristående tält som står uppe hela året och som skapar fantastiska förutsättningar för umgänge med din familj och vänner. Fördelarna är flera, inte minst att det inte behöver monteras upp och ner inför sommar och vinter. Det ger helt enkelt mer tid för avkoppling. Inte ens om du vill åka iväg med husvagnen behöver du ta ner tältet.

Åretrunt-tältet finns i storlekarna 570, 680 och 720 och har en stabil konstruktion med stativ bestående av 40/40 millimeters fyrkantsprofiler av aluminium som utgör ett unikt system där tak och väggar fästs i stativet. Det gör Vivaldi till det stabilaste och säkraste valet på marknaden. Vivaldi 720 är Weras största modell och har en bredd på 727 centimeter och ett djup på hela 3,5 meter.

Materialval:
Takväv i kraftig vävburen PVC och väggar i TenCates unika belagda polyester, All Season Resedential, gör Wera Vivaldi oslagbart lättskött. Tre fullbreddsdörrar med ventilation och myggnätsfönster på gavlarna, ger möjlighet till flexibel möblering och god genomluftning.  Medföljer gör också det viktiga innertaket och en specialgjord bakvägg med både fönster och serviceluckor. Bakväggen ger också en möjlighet att välja ett större tält än husvagnens karosslängd. Kraftiga skumkuddestätningar och en justerbar slusskappa gör att Wera Vivaldi kan användas till de flesta husvagnar. Wera Vivaldi kan också användas till villavagnar och vissa husbilar.

Medföljande utrustning:
Termotak, bakvägg,  vagnkappor samt packsäckar.
Uterummet Wera Vivaldi finns i tre storlekar:

Wera Vivaldi 570: 570 x 300 cm + baldakin 40 cm.
Bakväggens öppning ca 3,2 meter.
Wera Vivaldi 680: 687 x 300 cm + baldakin 40 cm.
Bakväggens öppning cirka 4,4 meter.
Wera Vivaldi 720: 727 x 350 cm + baldakin 40 cm.
Bakväggens öppning ca 4,5 meter.

Vivaldi är framtidens tält och erbjuder den optimala lösningen för en bekväm och förenklad camping under alla fyra årstider.

Den kraftiga konstruktionen tillsammans med All-Season-väven gör Vivaldi till en favorit bland året-runt-tält.

Övrig information

Vikt270 kg
Dimensioner353 × 30 × 25 cm
Färg

Stativ

Djup

Bredd

Säsong

,

Varumärke

Wera Vivaldi Skjutdörr

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.