Dometic Club Air

16 790 kr32 390 kr

Beskrivning

Dometic Club AIR är enkelt att känna igen tack vare dess snedtak. Extension med blixtlås på en eller båda sidorna skapar ett stort vardagsrum som är perfekt för större sällskap. Den smarta frontpanelsdesignen erbjuder två frontdörrar. Det går även att ta bort panelerna för att öppna upp förtältet och skapa en verandastil.

Dometic Club Air är modern men samtidigt en klassiker som alldeles säkert kommer få en del att höja på ögonbrynen när de får reda på att det är ett lufttält. Form och funktion, Club Air med Dual Pitch gör att du får fantastisk rymd och höjd på ditt tält. De stora fönstren och takfönstren tillsammans med 275 cm djup gör att alla får plats. Gott om ventilationsmöjligheter gör att luft kan passera och skapa ett skönt och svalt klimat. Både front- och sidopaneler kan vikas ner eller helt tas bort. Club Air är ett tält tillverkat i Weathershield Pro Polyester och viss solblekning kan förekomma.
Hela tältet blåses upp på ett ställe.

UTVECKLAT FÖR ENASTÅENDE MÅNGSIDIGHET
Den banbrytande flexibiliteten hos Club AIR Pro garanterar att det passar för många olika fritidsfordon. Tack vare det patenterade Multi-Height-systemet kan det fasta uppblåsbara förtältet användas både på husvagnar och husbilar med Keder-fäste och justeras för olika höjder. Öppna bara dragkedjan på förtältets kantförstärkta sidopaneler, fäst förtältet med tältpinnar och stäng sedan de inre dragkedjorna för att dölja överflödigt material.

 

Club Air finns även i det kraftigare materialet All-Season.
Tält tillverkade i detta material är lämpade till långliggaren då det är lite kraftigare.
Detta förtält i extra hållbar och UV-beständig Weathershield™ All-Season-material är perfekt för säsongscamping och i svåra väderförhållanden. Vi har testat detta förtält på några av Europas regnigaste platser och de soligaste delarna av Australien – du blir inte besviken.

Se fler produkter från Dometic här

Ytterligare information

Vikt 42 kg
Bredd

, , ,

Djup

Färg

Modell

,

Monteringshöjd

, ,

Säsong

Stativ

Varumärke

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.