Showroom

I vår 300 kvm stora utställningshall kan du titta närmare på många av tälten i vårt sortiment.

Kom och kläm och känn

Ibland räcker det inte med ett bra pris i en modern webbshop. Du kanske vill träffa någon produktspecialist och ställa dina frågor. Framför allt har du möjligheten att klämma och känna på produkten, se mått och storlekar för att ta det sista avgörande beslutet innan köp. Det förstår vi helt och hållet och har därför byggt upp en utställning med flera storsäljande förtält uppmonterade. Det är inte alla våra tält i webbshopen, så hör gärna av dig innan för att kolla med oss vad som är utställt för dagen. Varmt välkommen!

Kläm och känn

Ibland räcker det inte med ett bra pris i en modern webbshop. Du kanske vill träffa någon produktspecialist och ställa dina frågor. Framför allt har du möjligheten att klämma och känna på produkten, se mått och storlekar för att ta det sista avgörande beslutet innan köp. Det förstår vi helt och hållet och har därför byggt upp en utställning med flera storsäljande förtält uppmonterade. Det är inte alla våra tält i webbshopen, så hör gärna av dig innan för att kolla med oss vad som är utställt för dagen.

Passa även på att besöka våra kollegor – Husvagnspoolen. De finns i samma lokaler och har ett stort utbud av husvagnar och campingprodukter.

Varmt välkommen!

I vårt showroom

Hitta till oss

Vi finns på Skraggevägen 8 på Hammarö utanför Karlstad i samma lokaler som Husvagnspoolen.

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.