A-måttstält

Det klassiska A-måttstältet är ett förtält till husvagn som även brukar kallas för sommartält. Vi är stolta över att erbjuda en rad olika modeller från ledande varumärken. A-mått tälten kommer i flera olika utföranden. I vårt sortiment hittar du A-mått förtält i hög kvalitet från bland annat Ventura, Isabella, Svenska Tält och Eurotents.

Mer information finns längst ned på denna sida

Filtrera efter pris
A-mått
Varumärke
Djup
Säsong
Bredd
Filtrera efter pris
Varumärke
Säsong
A-mått
Djup
Bredd

A-måttstält

Det klassiska A-måttstält är ett förtält till husvagn som även brukar kallas för sommartält. Vi är stolta över att erbjuda en rad olika modeller från ledande varumärken. A-mått-tälten har låg vikt och kommer i flera olika utföranden. I vårt sortiment hittar du A-mått förtält i hög kvalitet från bland annat Eurotents, Ventura, Isabella, Svenska Tält.

A-mått förtält – Hitta rätt modell

För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är det viktigt att du känner till vilket A-mått du har på husvagnen. Vi rekommenderar att du tar reda på ditt A-mått i ett tidigt skede om du ska börja kolla runt efter lämpliga tält.

Vad är ett A-mått-tält?

Det är många som hört benämningen ”A-mått-tält” eller ”sommartält” och har ett hum om tältets utseende och funktion. A-måttet är ett etablerat uttryck i husvagnsbranschen och här följer definitionen.

A-måttet är längden från marken, genom hela förtältskenan och ner till marken igen, cirka 30 centimeter ut från sidan. Lättast mäter du med hjälp av ett snöre från marken genom tältskenan.

A-mått

Guide för A-mått (husvagn)

Du kan även använda guiden på isabella.net för att hitta rätt A-mått-tält för din husvagn. På deras hemsida fyller du i husvagnsmärke och årsmodell och får din husvagns A-mått i retur.

Vad kostar ett A-mått-tält?

A-måttstält kommer i olika utföranden, både när det kommer till material, storlek och design. I vårt sortiment startar A-mått-tälten på dryga 13 000 kr, och sträcker sig till drygt 50 000 kr. Det finns med andra ord något för alla som kollar runt efter lämpligt förtält. A-mått – oavsett om du är ute efter enklare resetält eller söker efter ett robust tält på säsongscampingen.

Har du frågor om A-mått förtält?

Har du frågor kring denna typ av tält kan du alltid kontakta oss, så hjälper vi dig med hur du ska gå vidare och vilka modeller som passar din husvagn. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.