Frakt

För oss på Eurotents Tältvärlden är säkra leveranser med så billiga frakter som möjligt en självklarhet. För att säkerställa snabba och säkra leveranser använder vi oss av de stora välkända fraktbolagen som Schenker, DHL, Postnord, Bring m.m. I vissa fall använder vi även egen turbil . Du kan även välja att hämta dina produkter hos oss i vår butik på Hammarö, då slipper du fraktkostnader!

Leverans

När du gjort din beställning skickas en orderbekräftelse till dig via mail eller post. Om du inte har några andra önskemål så levereras din beställning inom 3-5 arbetsdagar som regel. Beställningsvaror som t.ex. året runt-tält kan ta något längre tid. Förväntat leveransdatum från oss står på den orderbekräftelse som vi sänder till dig efter beställning. Du väljer själv vart du vill ha dina varor levererade.

Leveranser upp till 20 kilo hämtar du själv vid transportörens utlämningsställe. Du får ett SMS när det kan hämtas.

De flesta leveranser över 20 kilo kontaktas du av transportören via telefon eller SMS innan din utleverans sker. Vissa paket över 20kg hämtas vid transportörens utlämningsställe.

En leverans som du inte hämtat ut skickas tillbaka till oss efter tio dagar. Om vi får tillbaka paket som inte blivit utlösta kommer Tältvärlden att debitera kostnaden för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnader, för närvarande 490 SEK. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

 

Fraktkostnader

Vi erbjuder fri frakt på alla förtält.

Du har alltid möjlighet att hämta dina varor fraktfritt hos oss i vår butik på Hammarö. Passa samtidigt på att dricka en kopp kaffe och få goda råd om ditt tält. För våra leveranser använder vi oss av egen turbil, eller någon av de vanliga förekommande fraktbolagen. Bland annat, Schenker, DHL, Postnord och Bring. Beroende på produktens vikt och volym skiljer priset från 99 till 1990 SEK för frakt. Vi skickar utan extra kostnad dina varor till din campingplats om du så önskar.

*Priserna för alla produkter i webbsidan är i valuta SEK. Eurotents Tältvärlden AB

Frakt

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.