Våra varumärken

För oss på Tältvärlden är ett samarbete med varumärken av högsta kvalitet en självklarhet. Det har banat vägen för tusentals nöjda kunder genom åren. Klicka på ikonen produkter för att komma till en samlingssida för samtliga produkter på respektive varumärke. Du kan också ta dig till våra olika varumärkens hemsidor genom att klicka på läs mer.

Vivaldi 680
Wera

Wera

Fritid på riktigt

Wera är det nya varumärket med den långa historien. Redan 1995 startades varumärket Eurotents och hösten 2019 bytte det namn till Wera. Wera levererar förtält och tillbehör till husvagnar, husbilar och står bakom produkter som åretrunt-tältet Vivaldi, lufttältet Bohus Air och Prestige.

Isabella

Isabella

Dansk kvalitet sedan 1957

Redan 1957 startade Isabella sin tillverkning av förtält till husvagn och husbil av affärsmannen Søren Ødgaard . En stark aktör på marknaden som står bakom förtält som Isabella Villa, Ambassadör Dawn, Commodore North. Isabella har rötterna i Vejle, Danmark. Ett populärt alternativ!

Isabella Ambassadör Dawn Skymning
Stand By med veranda
Svenska Tält

Svenska Tält

Ett tält tillverkat i din närhet

Svenska tält har funnits på marknaden i över 30 år och är är alltjämt en klassiker på campingen. Företaget står bakom odödliga favoriter som Svenska tält Standby, Sommartälten Residens och Diplomat.

Kampa/Dometic

Kampa - nu en del av Dometic

Kampa är ett av Europas starkaste varumärken framförallt när det gäller uppblåsbara lufttält till husvagn och husbil. Kampa förvärvades av Dometic i slutet av 2018. Företaget står bakom populära tält som Kampa/Dometic Motor Rally Air Pro och Kampa/Dometic Ace Air 400

Wecamp

En del av Kama fritid

Wecamp är en del av Kamas sortiment. På Tältvärlden erbjuder vi produkter som Wecamp Airtent, Wecamp Airtent Space och WeCamp Meadow 390.

Ventura

En del av Isabella Group

Ventura introducerades på marknaden i slutet av 90-talet och är en del av Isabella Group. Tälten passar personer som vill ha kvalitativa tält utan att göra för stora investeringar. Passar campare som gillar att resa lätt och det ska vara enkelt att ta upp och ner tälten. Ventura D300och D250 är populära tält.

Wigo Zelte

Tyska Wigo Zelte är en tysk förtältsproducent. På Tältvärlden finns Wigo Voyager som alternativ på vintertält för husbilar. 

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.