Kundservice

Här hittar du information om oss och hur du handlar på Tältvärlden.

Hittar du inte svaret på dina frågor här är du välkommen att kontakta oss.

Om oss

Vi är vad vi heter - en värld av tält för husvagn och husbil. Året 2020 fyllde vi 25 år och det är vi väldigt stolta över. Vi kan förtält och arbetar med ledande varumärken. Eurotents Tältvärlden AB förvärvades från Wera AB hösten 2021och ägs numer utav Husvagnspoolen i Värmland AB.

Kundlöften

Som kund hos oss på Tältvärlden ska du känna dig helt trygg i kontakten med oss och naturligtvis när du handlar hos oss. Därför har vi satt upp sex kundlöften inom de områden som vi vet att våra kunder tycker är de viktigaste.

Retur & reklamation

Ångrar du köpet och vill returnera gäller köpet 14 dagar från mottagandet. Om du valt att betala med faktura och önskar att returnera en vara så har du som kund ansvar att fakturan betalas inom fakturadatumet. En vara som skickas tillbaka måste vara oanvänd och förpackad i originalförpackningen. Vid en godkänd retur återbetalas köpbeloppet exklusive frakt.

Leverans & frakt

När din beställning är gjord skickas ett bekräftelsemail ut automatiskt till din mailadress. Inom de närmaste dagarna skickas en orderbekräftelse ut, där förväntat leveransdatum är angivet. För frakter använder vi oss av DHL på standardfrakter och Schenker
på långgods. I vissa fall där det är många leveranser till samma ställe så sker även utkörning av oss.
Vi erbjuder vi fri frakt på alla förtält

Frågor & svar

För att göra det så enkelt som möjligt har vi sammanställt en sida med vanliga frågor.

Kontakt

Om du fortsatt inte fått svar på dina frågor genom att läsa på webbsidan under frågor och svar kan du alltid ringa oss på telefonnummer: 054-52 49 29, eller maila på [email protected].
Organisationsnummer: 559275-5804

Betalningssätt

För oss på Tältvärlden är det viktigt att ditt köp är tryggt, enkelt och säkert. Därför använder vi oss av beprövade Svea Bank, som tillhandahåller de flesta betalsätt, så som Faktura, Delbetalning, Kort, Swish m.m. samt Bank Giro Direkt som betallösning.

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.