Kundlöften

Som kund hos oss på Tältvärlden ska du känna dig helt trygg i kontakten med oss och naturligtvis när du handlar hos oss. Därför har vi satt upp fem kundlöften inom de områden som vi vet att våra kunder tycker är de viktigaste:

1. Erfarenhet

Ingen kan förtält bättre än vad vi gör. Över 25 års erfarenhet av förtält.

Det finns många självutnämnda experter, men med 25 år i branschen kan vi med fog säga att vi har en omfattande och gedigen kunskap kring vår passion – förtält.

Av dessa år har vi dessutom sålt förtält via vår webbshop i 20 år. Som pionjärer inom webbhandel har vi verkligen lärt oss vad du som kund vill ha och uppskattar. Tältvärldens slogan har under dessa år varit – Testa oss – ingen kan förtält bättre.

Ja, den tycker vi nog håller i 25 år till.

2. Prisgaranti

Hittar du samma förtält till lägre pris matchar vi det, med lite extra dessutom.

Vi vet att för de allra flesta är ett köp av förtält en stor investering som ska stå sig flera år framöver. Därför är det viktigt att kunna erbjuda de bästa priserna.

Vi jobbar ständigt med att ha koll på branschen samtidigt som vi kontinuerligt ser över våra egna kostnader. Som exempel har vi inte stora lager som kostar massor med pengar, utan istället jobbar vi nära våra leverantörer för snabba leveranser. Allt för att du som kund ska göra en bra affär. Lika enkelt som genialt tycker vi. 

Vår ambition är att vid varje enskilt tillfälle erbjuda dig som kund det absolut lägsta priset på förtält i vårt sortiment. Om du trots det får ett lägre pris, reducerar vi detta pris med ytterligare 200 kr vid din beställning. För att kunna jämföra priset innan garantin träder i kraft behöver du/vi veta några saker.

  • Prisgaranti gäller i tio dagar efter ditt orderdatum.
  • Garantin omfattar endast produkter som säljs i svenska internetbutiker. Ej i detaljhandeln.
  • Den gäller endast för nya och årets produkter, inte utgående modeller, begagnat eller till exempel demoförtält.
  • Priset skall kunna jämföras mot butikens ordinarie pris, inte tillfällig rea eller kampanjer.
  • Prisgarantin gäller inte om det krävs någon form av medlemskap.
  • Du ska kunna verifiera det annonserade priset till exempel via en länk.

3. Produktgaranti

Alltid tre års produktgaranti när du handlar hos oss.

Vi förstår att vid en stor investering är det viktigt att du ska känna dig trygg med ditt val. Vi har sedan Tältvärlden startade för mer än 25 år sedan bara jobbat med de stora kvalitetsvarumärkena på den svenska marknaden som Dometic, Eurotents, Isabella, Kampa, Svenska Tält och Ventura. Vi vet att deras produkter är gjorda för svenska förhållanden och känner oss därmed helt trygga med att lämna hela tre års garanti på vårt sortiment av dessa märken. På Eurotents lämnas hela 5 års garanti! Det är branschunikt och trygghet när den är som bäst. 

Garantin omfattas av produktfel som till exempel dragkedjor, sömmar, fönsterplast och liknande. Vid nyttjande av garantin mailar du in bilder till oss med några kommentarer om vad felet gäller, bifoga även din orderbekräftelse från köpet. Vi gör sedan en bedömning av lämplig åtgärd. Du kan komma att behöva lämna eller skicka den defekta delen till oss för vidare åtgärd hos Tältvärlden eller hos tillverkaren.

Notera att garantin inte gäller för åtgärder på plats. Garantin gäller inte vid fel som uppstått av utanpåliggande orsaker eller påverkan av väder som regn, vind och snö. I de fall är det att anse som ett försäkringsärende som behandlas av ditt försäkringsbolag.

4. Personlig support

Har du några frågor – hör av dig så hjälper vi dig. Så enkelt är det.

Vår strävan är att du inte skall vara en kund i mängden, utan att du genom hela ditt köp känner dig välkommen att komma till oss eller höra av dig med dina frågor och funderingar. Både före och efter ditt köp. Du får saklig och informativ produktsupport som är kunskapsbaserad eller gjorda på egna erfarenheter då vi själva har mångårig erfarenhet från camping. Det är då det blir personligt.

Eller enklare uttryckt, vi är ett företag från Värmland och där är vi som ”fölk” är mest. För med fötterna på jorden och med sunt bondförnuft kommer man långt (även när man säljer förtält).

5. Stort showroom

I vår 300 kvm stora utställningshall kan du titta närmare på många av tälten i vårt sortiment.

Ibland räcker det inte med ett bra pris i en modern webbshop. Du kanske vill träffa någon produktspecialist och ställa dina frågor. Framför allt har du möjligheten att klämma och känna på produkten, se mått och storlekar för att ta det sista avgörande beslutet innan köp. Det förstår vi helt och hållet och har därför byggt upp en utställning med flera storsäljande förtält uppmonterade. Det är inte alla våra tält i webbshopen, så hör gärna av dig innan för att kolla med oss vad som är utställt för dagen. Varmt välkommen!

Läs mer om vårt showroom.

6. Fraktfritt

Vi erbjuder fri frakt på alla förtält!

Vi levererar förtält i hela Sverige. Det är tyvärr inte alla som har möjlighet att komma till oss på Hammarö. Vi erbjuder därför leverans av alla våra produkter till hela landet. Det är såklart tråkigt att betala massa fraktkostnader för det. Vi erbjuder fri frakt på alla förtält.

Kundlöften

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.