Förtält husbil

På den här sidan hittar du både fast och fristående förtält till din husbil. Vi erbjuder kvalitativa förtält för att ge den optimala campingupplevelsen. Välj mellan förtält från Wera, Svenska tält, Ventura, Kampa/Dometic, WeCamp eller Wigo.

Filtrera på pris
Varumärke
Djup
Säsong
Bredd
Filtrera på pris
Varumärke
Säsong
Djup
Bredd

På jakt efter ett förtält till husbil? Då hittar du det du söker här, det kan vi näst intill lova. Husbilssemestern och resandet med husbil har fullkomligt exploderat de senaste tio åren. Inte minst bland personer som gillar att upptäcka nya platser och resa ofta.

Hos oss hittar du förtält till husbil från ledande varumärken som Kampa/Dometic, Wera, Ventura, Svenska Tält, Wecamp och Wigo.

Husbilssemestern och resandet med husbil är för många en självklarhet och ett mycket populärt alternativ bland campare. Inte konstigt egentligen med tanke på husbilens smidighet, flexibilitet och frihetskänsla.

När det kommer till husbilsförtält kan du välja mellan två olika tältalternativ – fasta eller fristående tält. För att hitta exakt det tält du vill ha, tipsar vi om att använda filtreringsfunktionen här. Välj önskemål om pris, typ av tält och varumärke, så får du fram de lämpliga tält vi har i sortimentet.

Hitta rätt förtält till husbil

För att hitta rätt förtält till husbil är det viktigt att du vet monteringshöjden. Och hur får du reda på den då?

Jo, du mäter från marken upp till den undre kanten av markisboxen, där tältskenan sitter. Du behöver också ha koll på hur lång markisboxen är. Vet du det här, har du kommit ett långt steg till att hitta ett förtält till husbil.

För husbilsförtält finns det som sagt två olika alternativ att välja mellan – fristående tält eller lufttält.

Ett fristående tält passar dig som gillar att stå på campingen under en längre tid och låta tältet stå uppe. På så sätt kan du lämna tältet och behöver inte ta ner det när du till exempel ska göra utflykter.

Lufttältet passar utmärkt för dig som uppskattar att resa och uppleva olika platser. På bara ett par minuter kan du fylla luftbälgarna, något som sparar mycket tid. När det sen är dags för att plocka ner tältet, gör du även det på bara ett par minuter.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.

Förtält husbil – Varumärken

Tältvärlden arbetar endast med kända varumärken som har förtält till husbil med riktigt hög kvalitet. Vi har husbilsförtält från Wera, Kampa/Dometic, Ventura, Svenska Tält, Wecamp och Wigo. Tack vare vårt långa samarbete har vi ett stort urval av förtält till husbil och en mycket hög service för våra kunder. Det har gjort att vi genom åren fått tusentals nöjda kunder. Vårt mål är att du alltid ska hitta ett husbilsförtält som passar just dig och där du kommer tillbringa många härliga somrar.

Välkommen med din beställning. Är det något du funderar över, är det bara att du kontaktar oss.

Visar 1–8 av 21 resultat

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.