Om oss

Tältvärlden – ingen kan tält bättre!

Vi är vad vi heter – en värld av tält för husvagn och husbil. Vi kompromissar inte. Vi säljer enbart förtält till husvagn och husbil och vi gör det bra! Hos oss finner du alla ledande varumärken.

20 år 2015

Företaget startade 1995 med en rak och enkel målsättning: Att erbjuda husvagn- och husbilscampare det absolut bästa urvalet av förtält, till de absolut bästa priserna som finns att få. Tältvärlden hade då som mål att bli Sveriges största enskilda detaljhandel av förtält, vilket vi också nu är sedan många år.  För att behålla vår position på marknaden uppdaterar och utbildar vi oss hela tiden. Vi vill fortsätta vara bäst!

Framtiden

Tältvärldens koncept är unikt, inte bara i Sverige, därför kommer Tältvärlden lanseras i fler länder och de Skandinaviska länderna står först i tur. Redan år 2002 lanserade vi den första webshopen på förtält så Tältvärlden är nu ett begrepp bland svenska campare. Vår förhoppning och ambition är att vi snart kommer att vara lika kända och uppskattade i hela Norden.

Tack för att du läst så här långt

Nu vi ser med tillförsikt fram mot förtroendet att få leverera ditt nästa förtält. Var säker på att vi kommer göra allt vi kan för att du ska känna dig tillfreds hela vägen.

Välkommen!