Ingen kan förtält bättre

Vi är (och har) vad vi heter – en värld av förtält till husvagnar och husbilar. Hos oss finner du alla ledande varumärken för förtält till husvagn och husbil.

25 år 2020

Företaget startade 1995 med en rak och enkel målsättning: Att erbjuda husvagn- och husbilscampare det absolut bästa urvalet av förtält, till de absolut bästa priserna som finns att få.

Tältvärlden hade då som mål att bli Sveriges största enskilda detaljhandel av förtält, vilket vi nu är sedan många år tillbaka. För att behålla vår position på marknaden uppdaterar och utbildar vi oss hela tiden.

Ett annat prioriterat område är att hela tiden utveckla och se över funktioner i vår webbshop. Allt för att du som kund ska få den bästa och mest överskådliga informationen samt de enklaste beställnings- och betalningsmöjligheterna. Vi vill fortsätta vara det bästa alternativet i 25 år till!

Framtiden

I slutet av 2021 bytte Tältvärlden ägare från Wera AB till Husvagnspoolen i Värmland AB och vi flyttade tillbaka till de lokaler där det hela en gång startade 1995. Vi finns nu, precis som då på Hammarö strax utanför Karlstad. Målsättningen är tydlig. Vi vill först och främst fortsätta utveckla och stärka vår närvaro på nätet ännu mer. Tältvärlden startade webbshop redan 2002, så vi känner oss lite som pionjärer på området. Att bedriva webbshop är fortsatt en kärnverksamhet för oss.

Ett av de första stegen för att vidareutveckla Tältvärlden och närheten till våra kunder, är att vi kommer skapa ett helt nytt och 300 kvm stort showroom, där vi kan ge våra kunder möjlighet att se närmare på delar av vårt sortiment. Vi blir då kompletta med webbshop, utställning och ett hämtlager. Vi hoppas att även du som kund vill vara med på vår resa med Tältvärlden.

Tack för att du läst så här långt

Nu vi ser med glädje fram mot förtroendet att få leverera ditt nästa förtält. Du kan vara säker på att vi kommer göra allt vi kan för att du ska känna dig riktigt nöjd med oss och ditt tält.
Välkommen!

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.