Eurotents Midgard Förtält

23 490 kr31 990 kr

Beskrivning

Eurotents Midgard Förtält A-mått (tidigare kallat Prestige)  

Eurotents Midgard Förtält är till för sommarsäsongen. En påkostad modell med många funktioner som är utvecklad genom åren från våra kunders behov. Oavsett om du är säsongscampare eller gillar att resa så kan Midgard vara din följeslagare. Med ett djup på 3 meter är Midgard ett utmärkt val för dem som vill ha lite extra utrymme i tältet.

Tillverkad av TenCates slitstarka All Season-väv. Det är en ytbelagd polyester som ger förtältet ett unikt skydd samt att det är lätt att rengöra och hålla fräscht genom åren. Med sin lättskötta väv är Midgard ett populärt val bland campare i tuffare miljöer och väder. Prenox stålstativ är tillverkat av Campion Aps som bland annat är leverantör till ex.vis förtält från Ventura och Isabella och ger en stabil konstruktion.

De två ingångsdörrarna på fronten är extra breda, samtidigt som det också finns en uppsättning dörrar i gavlarna. Båda gavlarna har dessutom myggnät i fönstren vilket även kan ge en behaglig fläkt varma sommardagar när du öppnar upp, I fronten sitter en ventilationslucka även den med myggnät som gör tältet lätt att ventilera för optimalt inomhusklimat.

Taket är snyggt mönstrat på insidan. Verandastång är standard så du kan enkelt vika ned den ena halvan av fronten.
Välj själv om du vill ha markkappan inåt eller utåt. Midgard är förberett för båda alternativen.

Helt enkelt ett riktigt bra och prisvärt förtält!

Tekniska specifikationer:
Färg: Antracit/Ljus grå
Djup: 300 cm
Stativ: Prenox stålstativ
Taktyg: Interiörmönstrad & belagd polyester
Tältvägg: TenCate-väv
Markkappa: Kan vändas inåt eller utåt
Antal dörrar: 4 st
Vikt: Exempel, A-mått 1000, 60 kg

Levereras med: Gardiner, Vagnskappa, Verandastång och packsäckar
Tillbehör: Stormband

Eurotents Broschyr

Informationsbrev Eurotents Midgard

ET Eurotents

Eurotents Midgard

Med över 40 år i branschen har vi på Eurotents som syfte att utveckla och tillverka helårstält och förtält för den nordiska marknaden.

Vår filosofi är att kvalitet är något som alla skall ha råd med och det har vi följt genom de 40 åren. Vi designar, utvecklar och testar våra tält i Norden medan tillverkningen sker i Europa.

Det låter oss i större grad kunna erbjuda ett konkurrenskraftigt pris samtidigt som vi bevarar vår innovation och produktutveckling så nära slutkonsumenten som möjligt.
Söker du högkvalitativa förtält till konkurrenskraftiga priser och marknadsledande garantier, så är Eurotents ett mycket bra alternativ

Ytterligare information

Vikt 45 kg

23 490 kr31 990 kr

Delbetalning från 1 112 kr/månad

Fördelar med Tältvärlden

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.