Isabella Penta Etna

41 990 kr67 690 kr

Produktbeskrivning

Isabella Penta Etna är ett förtält som har allt du kan önska av ett långliggarförtält. Med ett djup på 3,50 m, utan besvärande mittstång, och den femkantiga formen, är det lätt att utnyttja hela utrymmet. Materialet är Isacryl, som gör, att förtältet kan ”andas”. Myggnätsfönstren i de båda gavlarna, och de talrika öppningsmöjligheterna, sörjer för ett optimalt inomhusklimat. Det sandfärgade taket ger ett mjukt och varmt ljus i förtältet. Kombinationen av det transparenta takpartiet och de stora fönstren med klar folie, gör Penta Etna till ett ljust och trevligt förtält. Det kraftiga stativet och baldakinen som löper runt hela förtältet gör, att förtältet kan stå uppsatt under många månader. Du kan välja mellan kraftiga Zinox stålstativ eller det ännu kraftigare Zinox MegaFrame. Väljer du det sistnämnda och kompletterar med vintersäkring, kan du använda ditt Isabella Penta Etna under större delen av året.

Levereras som standard med: Gardinsats Cube Creme, verandastång, understycke, hjulhuskappa, FixOn, stativ- och pinnpåse, tältväska och pinnupptagare.

Avtagbara/nedfällbara delar: Front-, gavel- och hörnpartier.

Speciella detaljer: Baldakin runt hela tältet, transparent parti i mitten av taket, myggnätsfönster i båda gavlarna, hörndörr i vänster front, två dörrmöjligheter.

Extrautrustning: Annex 220, dörrmarkis, stormsäkringssats.

Se mer från Isabella här

Isabella förtält

Övrig information

Vikt 75 kg
Färg

Stativ

,

A-mått

, , , , , , , , , , , , , ,

Djup

Säsong

Varumärke

41 990 kr67 690 kr

Delbetalning från 1 495 kr/månad

Fördelar med Tältvärlden

Fraktfritt

På alla ordrar över 10 000 kr

5 av 5 stjärnor
5/5

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.