Dometic Rally Air

10 690 kr20 490 kr

Produktbeskrivning

Dometic Rally AIR Pro är helt enkelt det bäst säljande uppblåsbara förtältet i världen. Den uppdaterade 4-serien har ännu fler funktioner, vilket säkerställer att Rally AIR Pro förblir marknadsledande. Detta är ett komplett förtält – vi har tänkt på allt. Utbytbara paneler med blixtlås gör det möjligt att lägga till ett annex och byta position på sidodörrarna från baksidan till fram sidan av förtältet. Lätt nog för att resas och hanteras ensam. Tillgängligt i storlekarna 200, 260, 330 och 390.
Rally Air är ett tält tillverkat i Weathershield™ Pro Polyester och viss solblekning kan förekomma.
260 finns även i det kraftigare All-Season materialet.
Ikoniska Dometic Rally AIR Pro är ett resultat av många års designförbättringar och det är fullpackat med de senaste innovationerna för att ge dig en bättre campingupplevelse.

UTVECKLAT FÖR ENASTÅENDE MÅNGSIDIGHET
Den banbrytande flexibiliteten hos Rally AIR garanterar att det passar för många olika fritidsfordon. Tack vare det patenterade Multi-Height-systemet kan det fasta uppblåsbara förtältet användas både på husvagnar och husbilar med Keder-fäste och justeras för olika höjder. Öppna bara dragkedjan på förtältets kantförstärkta sidopaneler, fäst förtältet med tältpinnar och stäng sedan de inre dragkedjorna för att dölja överflödigt material.

Rally Air finns även i det kraftigare materialet All-Season.
Tält tillverkade i detta material är lämpade till långliggaren då det är lite kraftigare.
Detta förtält i extra hållbar och UV-beständig Weathershield™ All-Season-material är perfekt för säsongscamping och i svåra väderförhållanden. Vi har testat detta förtält på några av Europas regnigaste platser och de soligaste delarna av Australien – du blir inte besviken.

Se fler produkter från Dometic här

Övrig information

Vikt 30 kg
Bredd

, , ,

Djup

Färg

Modell

,

Monteringshöjd

,

Säsong

Stativ

Varumärke

10 690 kr20 490 kr

Delbetalning från 485 kr/månad

Fördelar med Tältvärlden

Fraktfritt

På alla ordrar över 10 000 kr

5 av 5 stjärnor
5/5

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.