Eurotents Frigg Universal

8 900 kr15 390 kr

Produktbeskrivning

Eurotents Frigg Universal

är det bästa av 2 världar. Frigg Universal är ett rymligt och perfekt vintertält såväl som sommartält.

Ett utmärkt val för den som inte vill byta tält modell inför varje säsong men ändå kunna ha friheten att ha plats för bord och stolar sommartid. Vintertid har du gott om plats för skor, kylbag och kanske också utrustningen för dina vinteraktiviteter. Med Frigg Universal så har du utrymme och enkelhet, året om. Som tillbehör finns bland annat termotak för att undvika kondensdroppar från taket vid temperaturväxlingar höst och vår. Vintersäkringen är ett bra tillbehör som kan vara ett alternativ för den som vill ha ännu stabilare konstruktion vintertid.

Frigg Universal finns i 2 storlekar – bredderna 340 och 400 cm. Tältet är enkelt att inreda eftersom djupet är hela 2,4 meter för bägge modellerna. Tältet levereras med sydda skumgummikuddar och vinklade bakben som ger en bra tätning mot husvagnen. Frigg har dörrar och fönster i båda ändar, samt en nedfällbar och avtagbar front.
Stativet är ett extra starkt 28 mm Prenox stålstativ.

Tekniska specifikationer:
Färg: Antracit/grå
Djup: 240 cm
Bredd: 340 eller 400 cm
Stativ: 28 mm galvanisert formpressat stål
Tak tyg: Belagd polyester
Tältvägg: TenCate-väv
Markkappa: För inåt eller utåtvändning
Vikt: Ca 36 kg
Luftventiler: 2 st
Antal dörrar: 2 st

Levereras med: Gardiner, Vagnskappa och packsäckar
Tillbehör: Stormband, Termotak, Vintersäkring, Verandastång

Information Frigg

Vill du hellre ha ett året runt-tält? Kolla in Eurotents Ask…

Se mer från Eurotents här

ET Eurotents

Eurotetns Frigg

Med över 40 år i branschen har vi på Eurotents som syfte att utveckla och tillverka helårstält och förtält för den nordiska marknaden.

Vår filosofi är att kvalitet är något som alla skall ha råd med och det har vi följt genom de 40 åren. Vi designar, utvecklar och testar våra tält i Norden medan tillverkningen sker i Europa. Det låter oss i större grad kunna erbjuda ett konkurrenskraftigt pris samtidigt som vi bevarar vår innovation och produktutveckling så nära slutkonsumenten som möjligt.
Söker du högkvalitativa förtält till konkurrenskraftiga priser och marknadsledande garantier, så är Eurotents ett mycket bra alternativ.

Övrig information

Vikt 30 kg
Bredd

, ,

Färg

Säsong

,

Stativ

Varumärke

Dokument

Eurotents Broschyr

Informationsbrev Eurotents Frigg

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.