Eurotents Golvmatta Corn Black

4 900 kr11 900 kr

Beskrivning

Eurotents Golvmatta Corn Black

En behaglig och slitstark matta för att göra campingupplevelsen ännu bättre. Vi levererar den här golvmattan i olika färger, Grigio Steel som är en fin grå nyans, Corn Black som är en mörkare nyans av grå och brun.

Mattorna levereras efter måtten på åretrunttältet, men kan eventuellt behöva anpassas individuellt beroende på hur din plats ser ut. Mattan är lätt att skära i. Har man skjutdörr så måste det också skäras ut för på egen hand. Den här produkten är brandhämmande.

Finns i olika storlekar för alla våra Ask och Embla åretrunttält, och även till våra föregående Vivaldi modeller.

Leveranstid på matta ca 14 dagar

ET Eurotents

Om Eurotents

Eurotents har utvecklat och tillverkat helårstält för den Nordiska marknaden i över 40.

Företaget designar, utvecklar och testar sina tält i Norden men tillverkar alla komponenter i Europa. Därför kan de erbjuda konkurrenskraftiga priser och konsumentnära innovation.

Helåstältet Ask har sedan starten sålt i över 4500 exemplar i Norden, vilket gör Eurotents till en av de ledande leverantörerna av året runt-tält.

Söker du högkvalitativa förtält till konkurrenskraftiga priser och marknadsledande garantier, så har vi flera mycket bra alternativ.

2022 bytte Eurotents namn på hela sin tältserie för att bättre spegla deras nordiska identitet. Tältmodellerna Vivaldi heter numera Ask och Embla istället. Men du kan fortfarande förvänta dig samma höga kvalitet och pålitlighet som alltid från Eurotents.

Ytterligare information

Varumärke

4 900 kr11 900 kr

Delbetalning från 255 kr/månad

Fördelar med Tältvärlden

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.