Tält för alla äventyr

På nätet sedan 1995

Gillar du också Tältvärlden? Skriv en recension eller se vad andra tycker.

Stängt 13 - 16 maj

Under Kristi Himmelfärdshelgen har vi stängt, men det går naturligtvis bra att lägga din beställning i webbshoppen när som helst så tar vi hand om den när vi är tillbaka. Trevlig helg!
INFO

Om oss

Nu har du kommit till Tältvärlden, en hel värld av tält, precis som namnet säger. Här finns mängder av förtält till husvagnar samt husbilar och givetvis också inspiration för campinglivet. Fattas bara annat.

De förtält du kan köpa hos oss kommer från kända varumärken som Wera (före detta Eurotents), Isabella, Ventura, Svenska Tält, Kampa och Wecamp. För oss är det extra viktigt att du känner dig säker på att du hittar ett förtält som du blir nöjd med och som håller under flera säsonger. Med tanke på alla tält vi erbjuder, är vi säkra på att du kommer att lyckas.

Inte nog med att du har riktigt många tält att välja mellan, priserna är dessutom så konkurrenskraftiga att det blir extra roligt att handla här.

Tycker du att det är krångligt att välja förtält? I så fall hjälper vi dig, inga problem. Vi har jobbat så länge med förtält så vi kan lova dig att hitta ett tält som passar de behov och krav du har.

Vi erbjuder flera olika betalningsalternativ via Klarna eller Ecster Pay. Välj mellan kort, delbetalning, Swish eller faktura. Väljer du i varukorgen att betala med bankgiro-direkt får du dessutom fraktfritt. Läs mer om våra betalningsvilkor här.

Du får din leverans som regel inom 3-5 arbetsdagar. Det beräknade leveransdatumet är listat på den orderbekräftelse vi sänder till dig. Du har dessutom möjlighet att hämta ut dina beställda varor utan extra fraktkostnad på vårt hämtlager i Karlstad.

Har du några frågor kring din beställning (eller om förtält i största allmänhet) så är det bara att du hör av dig med ett telefonsamtal, ett mail eller ett vykort från någon camping.

Vi hoppas att du får en riktigt skön och avkopplande ledighet.

Låt semestern börja!