Eurotents Embla Paviljong

36 890 kr

Produktbeskrivning

Med över 40 år i branschen har vi på Eurotents som syfte att utveckla och tillverka helårstält och förtält för den nordiska marknaden.

Vår filosofi är att kvalitet är något som alla skall ha råd med och det har vi följt genom de 40 åren. Vi designar, utvecklar och testar våra tält i Norden medan tillverkningen sker i Europa. Det låter oss i större grad kunna erbjuda ett konkurrenskraftigt pris samtidigt som vi bevarar vår innovation och produktutveckling så nära slutkonsumenten som möjligt.
Söker du högkvalitativa förtält till konkurrenskraftiga priser och marknadsledande garantier, så är Eurotents ett mycket bra alternativ.

 

Eurotents Embla Paviljong

Med en paviljong kan kan du lätt skapa ditt eget lilla paradis. Använd den som en skön loungedel att komma undan från solen varma sommardagar eller varför inte bjuda grannarna på en kaffestund eller middag på kvällen. Vintertid kan du istället välja att ha paviljongen som förråd. Välj själv, det är bara fantasin som sätter gränser.

Konstruktion

Ask och Embla Paviljong klarar sig lika bra på terrassen hemma som på campingen. Embla håller måtten 400×300 cm medans Ask finns i 2 storlekar, 300×300 cm och 400×300 cm.

Denna paviljong, liksom vårt Ask och Embla helårstält, är utformad för nordiska förhållanden. Stativet har samma 40×40 mm aluminiumprofiler som Ask och Embla och är lika säkert i alla slags väder året om. Takkonstruktionen är hörnstenen i denna design för att motstå hårda väderförhållanden, och på grund av takets branta vinkel glider snön lättare. Duken som används i Embla är samma armerade PVC duk som vi använder i våra Embla helårstält, samtidigt är taket ett helt gjutet PVC-tyg och innehåller därför inga sömmar. Detta gör tältet mycket hållbart.

Tältets färg är densamma som på vårt Ask och Embla helårstält i färgen Steel med detaljer i antracit och ljusgrå. Det finns två fönster i tre av väggarna och den sista väggen har en avtagbar dörr och ett fönster. Alla fönster har fönsterluckor för avskärmning.

Rekommendationer

Om du vill att tältet ska monteras på en ram bör det ha yttermåtten 405 x 305 cm. Det vanligaste är att använda impregnerade 2×4″, liggande med den breda sidan nedåt. Eftersom taket är byggt 35 cm på alla sidor av tältet utöver de grundläggande måtten så måste man komma ihåg att ta hänsyn till platsen i förhållande till husvagnens vägg och andra hinder. Beräkna därför det totala utrymmet för tältet till 370×470 cm.

Köp till Eurotents skjutdörr till Ask och Embla paviljong.

 

Se mer från Eurotents här

ET Eurotents

Övrig information

Bredd

Djup

Färg

Säsong

,

Stativ

Varumärke

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.