Isabella Air Cirrus 300 North

Det ursprungliga priset var: 33 450 kr.Det nuvarande priset är: 29 390 kr.

Beskrivning

Cirrus North uppblåsbart förtält är en kombination av klassisk Isabella-design, material av hög kvalitet och ett nytt IsaAir luftsystem. Fronter och gavlar är tillverkade i vårt traditionella genomfärgade Isacryl, som är ett lätt och robust som andas. Tack vare materialets genomfärgning håller sig färgerna snygga i ditt uppblåsbara förtält i många år. Isacryl-materialet låter ditt uppblåsbara förtält andas och de stora myggnäten i båda gavlarna ger dig ett optimalt inomhusklimat och minimerar kondensbildning.

STORT SÄLLSKAPSRUM MED HÖGT I TAK
I Cirrus North finns plats för hela familjen. Med ett djup på 275 cm och lodräta väggar får du ett sällskapsrum med högt i tak. Du kan dessutom utvidga platsen med Air Annex på både höger och vänster sida om förtältet. Annexet har en extra hög öppning med dragkedja i gavlarna som ger dig en känsla av att annexet är integrerat i själva tältet. Du får därmed ett mångsidigt extra rum på 6 m2. Använd det som ett extra sovrum, matrum, lekrum osv. Med Air Annex på båda gavlarna fördubblar du förtältets yta.

INGA EXTRA STÄNGER
En speciell detalj för Cirrus North är att du inte får med några extra stänger. Tältet består enbart av luftkanaler och du behöver därför inte använda extra stänger i baldakiner eller intill husvagnen. Baldakinen skyddar tältet mot väder och vind samtidigt som den ger en behaglig skugga.

ANVÄNDARVÄNLIGT LUFTSYSTEM
IsaAir luftsystem pumpas på bara ett ställe och är otroligt enkelt att använda. Det moduluppbyggda luftsystemet med ventilförbindelse mellan alla moduler gör att du enkelt kan stänga till en luftkanal, när du har stängt förbindelseventilen till de övriga modulerna och bytt ut den utan att ta ner tältet. Av/På-knappen indikerar tydligt om den är öppen eller stängd. Luftkanalerna består av tre lager som säkerställer att de är täta och står stabilt.

Markmått: 300 x 275 cm
Vikt: 25 kg

Särskilda detaljer: Baldakin framtill (luftkanaler), dubbel kederlist, ljuspaneler i taket, två stora ventilationsfönster med myggnät i båda gavlarna, Isabella Air Luftsystem, Isacryl-material, bra utbyggnadsmöjligheter.

Levereras som standard med: Gardinset Cube Creme, luftkanal till verandalösning, specialutvecklad handpump med hög effektivitet och övertrycksventil ,understycke, hjulhuskappa, Typhoon stormlinor, tältsäck, pinnpåse samt pinnupptagare.

Extrautrustning för montering: Air Annex (250 x 250 cm) kan monteras på båda gavlarna, termotak, monterbart golv.

 

Ytterligare information

Vikt 35 kg
Bredd

Djup

Färg

Säsong

Stativ

Tältmodell

Lufttält

Varumärke

Det ursprungliga priset var: 33 450 kr.Det nuvarande priset är: 29 390 kr.

Delbetalning från 1 385 kr/månad

Fördelar med Tältvärlden

Du kanske också gillar …

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.