Isabella Villa

80 990 kr107 900 kr

Välj dina frontpaneler här

Du kan endast kombinera paneler till tältets totala bredd.

Beskrivning

Isabella Villa är ett helt unikt året-runt-tält med en mycket kraftig konstruktion för största möjliga stabilitet och lång livslängd. Villa är moduluppbyggt, och kan fås i 5 olika bredder. Genom att välja mellan olika frontpaneler, kan du vara med och utforma ditt Villa-tält, precis så som du själv önskar.

Isabella Villa fungerar lika bra under varma sommardagar som när snön ligger vit och inbjudande på marken. För att kunna fungera under så skiftande förhållanden ställs det stora krav. Villa är därför tillverkat av bästa tänkbara material, och har en taklutning, som gör, att snön inte så lätt samlas på taket. De stora fönsterpartierna, tillsammans med de vita gardinerna, gör Villa till ett ljust och behagligt vardagsrum.

Fönstren är gjorda av ett material som tål extrem kyla, och försedda med klaffar av tyg så att de vid behov lätt kan täckas för. De djupa baldakinerna förhindrar att smuts rinner längs sidorna, så att du kan ägna dina lediga dagar till annat än rengöring. Isabella Villa är konstruerat, så att du själv ska kunna montera det. De olika modulerna sätts samman med blixtlås, vilket gör att frontpanelerna kan flyttas utan, att taket behöver demonteras.

Tack vare att Villa är försett med en sluss i taket kan det användas på alla husvagnar – oavsett storlek (det kan dock vara nödvändigt med specialanpassning vid särskilt små husvagnar). Du kan med några enkla grepp köra intill eller ifrån husvagnen. Om Isabella Villa ska stå utan husvagn krävs ett helt bakstycke (tillbehör).

FÖRDELAR
Bygg själv ditt Villa med hjälp av olika moduler
Perfekt både sommar och vinter
Speciell taklutning
Kan användas på alla vagnstorlekar
Kan stå utan vagn

Placera tältet på ett stabilt golv.  Vi rekommenderar att avståndet från golv till tältskena är mellan 2,33 m till 2,37 m, detta för en optimal avrinning mot vagnstaket.

LEVERERAS  MED:
Villa levereras med stativ, tak, front och gavlar med fönsterluckor samt anslutningsset med taksluss, 2 st. anslutningskuddar, understycke och hjultäckning i standardformat.
2 st. 70 cm bakväggsdelar, så att öppningen i bakkanten blir: 550 = 410 cm, 650 = 510 cm, 750 = 610 cm, 850 = 710 cm, 950 = 810 cm. Alla delar kan bytas ut vid skada. Höjd i bakkanten ca 247 cm

Välj mellan dessa frontpaneler:

A – Dörr- och fönsterparti
B – Dörr- och fönsterparti
C – Fönsterparti
D – Fönster (Endast till Villa 650, Villa 850)
E – Dörr (Endast till Villa 650, Villa 850)
F – Fönsterparti med myggnät i ena fönstret
G – Fönsterparti,  (Endast till Villa 750, Villa 850, Villa 950)

Exempel på kombinationsmöjligheter.

Ytterligare information

Vikt 220 kg
Dimensioner 303 × 30 × 25 cm
Bredd

, , , ,

Djup

Frontpaneler Villa

, , , , , ,

Färg

Säsong

,

Stativ

Varumärke

80 990 kr107 900 kr

Välj dina frontpaneler här

Du kan endast kombinera paneler till tältets totala bredd.

Delbetalning från 3 764 kr/månad

Fördelar med Tältvärlden

Du kanske också gillar …

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.