Året runt tält

Året runt-tält för dig som vill ha det där lilla extra. Vi erbjuder året runt-tält som Isabella Villa, Wera Vivaldi och Svenska Tält Standby. Dessutom kan vi erbjuda en rad tillbehör. Vi har lång erfarenhet och stor kunskap för att kunna guida dig till ett tryggt köp.

Filtrera på pris
Varumärke
Djup
Säsong
Bredd
Filtrera på pris
Varumärke
Säsong
Djup
Bredd

Här på tältvärlden.se finns ett rejält utbud av året runt-tält från välkända varumärken. Vill du veta mer om dessa tält så ska vi hjälpa dig att reda ut begreppen. Naturligtvis får du också råd kring vilken modell du ska välja.

Året runt-tält är en investering och då gäller det att välja rätt modell, så att det passar de önskemål och krav du har. Häng med så börjar vi – klicka på mer information.

Standbytält, villatält, året runt-tält eller fristående tält?

Kärt barn har som bekant många namn. Det finns dock några skillnader mellan de olika namnen, som kan vara bra att känna till.

Standby är ett modellnamn som ägs av Svenska Tält. Svenska Tält var tidigt ute med året runt-tält och deras modeller har likt Termos och Vespa fått ge namn åt ett helt segment.

Villatält är en term som kommer från att året runt-tält är en lämplig lösning till villavagnar. Isabellas året runt-tält heter också Villa.

Fristående tält är samlingsnamnet på alla förtält som kan stå upp utan att vara anslutna till en husvagn eller husbil. På Tältvärlden använder vi samlingsnamnet året runt-tält för våra produkter Isabella Villa, Svenska Tält Standby och Wera Vivaldi.

Vilka fördelar har året runt-tält och vad ska jag tänka på?

Det finns många bra skäl att välja året runt-tält. Har du tröttnat på att montera upp och ned ditt vanliga förtält varje säsong? Med året runt-tält har du möjligheten att campa under alla årstider.

Eller kanske du uppskattar den stabilare och rymligare konstruktionen som ett året runt-tält har. Det är en stor skillnad i upplevelse, och ett året runt-tält kan närmast liknas vid ett uterum. Vissa modeller, som Wera Vivaldi kan till och med utrustas med skjutdörrar.

Tänk också på att ett året runt-tält inte är modellanpassade till din husvagn eller husbil, utan du kan byta vagn eller bil utan att behöva byta tält.

Det är viktigt att känna till vilka villkor som gäller på din campingplats innan du köper ditt året runt-tält. Kanske finns det regler gällande storlek på förtält samt om det är tillåtet att ha det uppsatt under vintersäsongen?

Vilken modell ska jag ha?

Det viktigaste är att tänka på storleken på tältet när det blir dags för köp. Dels ska det passa dina behov och dels ska tältet passa din husvagn eller husbil. Alla storleken på tältet har en öppning i väggen mot din husvagn/husbil. Den öppningen ska passas in mot husvagnen eller husbilens långsida.

Den enkla tumregeln är – ju större året runt-tält du har, desto större vagn/bil behöver du ha. Vi hjälper dig gärna med detaljerna när det blir dags att välja året-runt-tält.

De olika varumärkena vi har i sortimentet, håller alla mycket hög kvalitet. Isabella är en av de största aktörerna på marknaden. Deras Villamodell är ett året runt-tält i absolut toppklass, med kraftig aluminiumstomme och genomgående påkostade materialval.

Wera har sina rötter i Eurotents och i samband med varumärkesbytet har Vivaldimodellen fått högre kvalitet i detaljerna. Det tillsammans med en smakfull design och stark konstruktion gör tältet till ett mycket bra val.

Svenska Tält och deras Standbymodeller är ett tryggt alternativ. Öppningsbara paneler och en sluss på hela 60 centimeter mot husvagnen är uppskattade egenskaper.

Vi på Tältvärlden ser fram emot att hjälpa dig vidare i en värld av året-runt-tält.

Visar 1–8 av 10 resultat

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.

Hej! Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse på taltvarlden.se. Läs vår integritetspolicy.