Eurotents Embla Paviljong 300×300

Det ursprungliga priset var: 41 400 kr.Det nuvarande priset är: 38 490 kr.

Beskrivning

Eurotents Embla Paviljong 300×300 cm

Med en paviljong kan kan du lätt skapa ditt eget lilla paradis. Använd den som en skön loungedel att komma undan från solen varma sommardagar eller varför inte bjuda grannarna på en kaffestund eller middag på kvällen. Vintertid kan du istället välja att ha paviljongen som förråd. Välj själv, det är bara fantasin som sätter gränser.

Konstruktion

Ask och Embla Paviljong klarar sig lika bra på terrassen hemma som på campingen. Både Ask och Embla finns i storlekarna 300×300 cm och 400×300 cm.

Denna paviljong, liksom vårt Ask och Embla helårstält, är utformad för nordiska förhållanden. Stativet har samma 40×40 mm aluminiumprofiler som Ask och Embla och är lika säkert i alla slags väder året om. Takkonstruktionen är hörnstenen i denna design för att motstå hårda väderförhållanden, och på grund av takets branta vinkel glider snön lättare. Duken som används i Embla är samma armerade PVC duk som vi använder i våra Embla helårstält, samtidigt är taket ett helt gjutet PVC-tyg och innehåller därför inga sömmar. Detta gör tältet mycket hållbart.

Tältets färg är densamma som på vårt Ask och Embla helårstält i färgen Steel med detaljer i antracit och ljusgrå. Det finns två fönster i tre av väggarna och den sista väggen har en avtagbar dörr och ett fönster. Alla fönster har fönsterluckor för avskärmning.

Rekommendationer

Om du vill att tältet ska monteras på en ram bör det ha yttermåtten 305 x 305 cm eller 405 x 305 cm, beroende på modell. Det vanligaste är att använda impregnerade 2×4″, liggande med den breda sidan nedåt. Taksprånget bygger 35 cm på alla sidor av tältet utöver de grundläggande måtten så man måste komma ihåg att ta hänsyn till platsen i förhållande till husvagnens vägg och andra hinder. Beräkna därför det totala utrymmet för tältet 370×370 cm och 370x470cm, beroende på modell.

Köp till Eurotents skjutdörr till Ask och Embla paviljong.

Monteringsvideo 3×3

Monteringsvideo 4×3

Obs, vissa av produktbilderna kan vara på annan modell för att visa detaljer.

ET Eurotents

Om oss

Med över 40 år i branschen har vi på Eurotents som syfte att utveckla och tillverka helårstält och förtält för den nordiska marknaden.

Vår filosofi är att kvalitet är något som alla skall ha råd med och det har vi följt genom de 40 åren. Vi designar, utvecklar och testar våra tält i Norden medan tillverkningen sker i Europa.

Det låter oss i större grad kunna erbjuda ett konkurrenskraftigt pris samtidigt som vi bevarar vår innovation och produktutveckling så nära slutkonsumenten som möjligt.
Söker du högkvalitativa förtält till konkurrenskraftiga priser och marknadsledande garantier, så är Eurotents ett mycket bra alternativ.

Ytterligare information

Vikt 210 kg
Bredd

Djup

Färg

Säsong

,

Stativ

Varumärke

Det ursprungliga priset var: 41 400 kr.Det nuvarande priset är: 38 490 kr.

Delbetalning från 1 804 kr/månad

Fördelar med Tältvärlden

Du kanske också gillar …

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.