Förtält för husvagnar

Välj mellan året runt-tält, A-måttstält, lufttält, universaltält och vintertält.

Filtrera på pris
A-mått
Varumärke
Djup
Säsong
Bredd
Filtrera på pris
Varumärke
Säsong
A-mått
Djup
Bredd

Oavsett om du har spenderat de flesta barndomssomrar i husvagn eller om du är en nybörjare inom husvagnsboendet, är vi säkra på att du hittar rätt förtält här hos oss. Vi är återförsäljare för ledande varumärken som Isabella, Ventura, Wera och Svenska Tält.

Du hittar rätt tält genom att använda filtreringsfunktionen på den här sidan. Välj önskat djup och ditt A-mått (mer info nedan). Du kan också specificera varumärke och prisintervall.

Hitta rätt förtält

Det klassiska A-måttstältet kallas även för sommartält. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt är det viktigt att du känner till vilket A-mått du har på husvagnen.

Om du inte vet ditt A-mått kommer här en guide för hur du tar reda på det:

A-måttet är längden från marken, genom hela förtältskenan och ner till marken igen, cirka 30 centimeter ut från sidan. Lättast mäter du med hjälp av ett snöre från marken genom tältskenan.

A-mått

Du kan även använda guiden på isabella.net för att hitta rätt A-mått, genom att fylla i husvagnsmärke och årsmodell.

Har du frågor om A-måttet kan du alltid kontakta oss, så ska vi hjälpa dig att hitta ett alternativ som passar just dig.

Våra varumärken

Vi har en lång tradition av att arbeta med ledande varumärken inom husvagnsbranschen, vilket vi är riktigt stolta över. Det innebär också att du kan vara säker på att hitta rätt tält i vårt sortiment. Inte minst är alla tusentals nöjda kunder under åren ett tydligt exempel på det.

Vi arbetar med kända varumärken som Isabella, Ventura, Wera (tidigare Eurotents) och Svenska Tält.

Lufttält för husvagn och husbil

Lufttält är på stark frammarsch och fler och fler kunder väljer ett lufttält. Här på Tältvärlden hittar du lufttält för husvagn och husbil från varumärken som Kampa/Dometic, Isabella, Ventura, Wera och Wecamp.

Välkommen med din beställning. Är det något du funderar över, är det bara att du kontaktar oss.

Visar 1–8 av 67 resultat

Sök

Din semester börjar snart!
Sök efter ditt framtida förtält här.

Hej! Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse på taltvarlden.se. Läs vår integritetspolicy.